Site Overlay

Költséghatékony építkezés – kevesebb munkaerő

Az AlbaGips Exim Kft termékei 100%-ban természetes úton keletkezett, bányából kitermelt gipszből készülnek, így nem tartalmaznak illékony szerves vegyületeket. Kimondottan környezetbarát nyersanyag. A termékek nagy tisztaságú ásványgipszből készülnek az Európai Unió területén, a legmodernebb számítógép vezérelt automata gépsorokon. Versenytársai közül kiemelkedő műszaki tartalmuknak köszönhetően, mind a tűzgátlás, mind a hanggátlás területén kiválóan teljesítenek. A termékek legfőbb előnye a gyors, hatékony kivitelezés, kevés munkaerőigény, száraztechnológia.

 

idő megtakarítás
FALAZÁS GYORSAN, HATÉKONYAN!

Akár kivitelezőként, akár építtetőként fontos a gyors, költséghatékony építkezés. Az Albagips termékekkel mindezek elérhetőek. A válaszfalazás építésének normaideje jelentősebb kevesebb versenytársainál, és mivel nem szükséges vakolni, így plusz időt és költséget tud spórolni! Teleszkópos segédtámaszunk segítségével még hatékonyabb a munkavégzés = nincs holtidő, nincs vízmérték, egy munkafázisban teljes magasságig építhető a falazat. Vásárolható, de bérelhető is a segédtámasz. Nézze meg használatáról szóló videónkat! ITT


KEVESEBB MUNKAERŐ IGÉNY

Napjainkban nagy gondot okoz a munkaerőhiány, főleg az építőiparban. Termékeinkkel történő falazásnál ez nem okoz gondot! Harmadannyi emberrel ugyanakkora teljesítményt, vagy ugyanannyi emberrel háromszoros teljesítmény érhető el.
Minden projektünket figyelemmel követünk a beszállítástól betanításon át az átadásig, ezzel biztosítva a falazatok rendeltetésszerű beépítését.

kevés munkaerő

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

Kérdése van?Visszahívjuk!