Site Overlay

Az ALBAGIPS EXIM KFT. viszonteladó partnere – a Mastino Group Kft.

ALBAGIPS termékeink innovatív, gyors és költséghatékony megoldást kínálnak Önnek új ingatlan építése és lakásfelújítás alkalmával egyaránt. Termékeinket keresse viszonteladó partnereinknél is, többek között a székesfehérvári Mastino Group Kft.-nél!

 

A Mastino Group Kft. ügyfelei miatt olyan hatékony építési megoldásokat keresnek, amivel könnyű dolgozni és hatékony. Az ALBAGIPS termékek gyors, költséghatékony, környezetbarát megoldást kínálnak. Falazó rendszereink forgalmazásával teljeskörűen ki tudják szolgálni vásárlóikat, akik modern alapanyagokkal, vakolásmentesen / a vakolat elhagyásával szeretnék kivitelezni építkezésüket.  

 

A Mastino Group Kft. partnereként, a TSC ÖKOBAU Kft. Velencén 4 lakásos sorház építésénél lendületes és produktív megoldást keresett, ezért választották az ALBAGIPS termékeit. A sorház belső részét ALBAFAL válaszfallal alakították ki, mely egy núdféderes kialakítású, természetes gipsz alapanyagú száraztechnológia.

 

Az ALBAGIPS modern, költséghatékony falazási technológiája tervezők, beruházók, kivitelezők és magánszemélyek részére egyaránt fontos megoldást jelenthet. ALBAFAL és TECNOBOARD rendszereink tökéletesen helyettesítik a hagyományos beltéri falazási technológiákat. A hagyományos téglás falazással ellentétben az ALBAGIPS termékekkel épült falakat nem kell vakolni, ezáltal jelentős időt és költséget spórolhat meg!

 

Együttműködésünk indulását követően olyan sikeresnek bizonyult, hogy azóta már több kivitelező is érdeklődött a Mastino Group Kft.-nél az ALBAGIPS válaszfal rendszer iránt új lakóparki környezet kialakításával és ikerházak építésével kapcsolatban. Ezek a megrendelések sikeresen zajlanak, termékeink már a projekt helyszíneken vannak a Mastino Group Kft. jóvoltából, így újabb elégedett vásárlókat tudhatunk magunkénak!
Viszonteladó partnereinket marketing csomaggal segítjük az értékesítésben – molinók, táblák, zászlók, ablakfóliák és cikkek építőipari szakfórumokon – melyek segítségével még könnyebben fel tudják hívni a figyelmet az ALBAGIPS beltéri válaszfal és térelválasztó téglák előnyeire.
Termékünkkel meg tudják spórolni a vakolást költséget és időt takaríthat meg!
Keressen minket bizalommal, ha gazdaságos, esztétikus és gyors építőanyagot szeretne!
Legyen Ön is folyamatosan növekvő viszonteladói hálózatunk tagja, vagy keresse kereskedőknél ALBAGIPS termékeinket!
Kereskedőként kedvező feltételekkel csatlakozhat ALBAGIPS termékeink forgalmazóihoz, vagy magánszemélyként vásárolhat viszonteladói partnereinktől termékeinkből, mindegyikkel jól jár! Építsünk együtt egy szebb jövőt!
Keresse ALBAGIPS termékeinket viszonteladó partnerünknél, a Mastino Group Kft.-nél:
• web: www.mastinogroup.eu
• e-mail: info@mastinogroup.eu
depo@mastinogroup.eu
• telefon: +36 70/624 9293
+36 70/624 9588
Ha Ön is szívesen lenne ALBAGIPS viszonteladó partnerünk, forgalmazná termékeinket vagy vásárolna tőlünk, forduljon hozzánk bizalommal:
• web: www.albagips.com
• e-mail: info@albagips.hu
• telefon: +36 22/312 200