Site Overlay

Téli munkavégzés az Albagips Exim Kft. termékeivel

A téli hajrában nincs elég ideje? Használjon ALBAGIPS falazóelemet!
Az építőipar minden szereplője tisztában van azzal, hogy az idő kulcsfontosságú tényező minden projekt tekintetében. A téli időszakban nagy szerepet játszik a kivitelezések szempontjából a hőmérséklet, ami nagyban befolyásolhatja a projektek átfutási idejét, hiszen akár napi szinten alkalmazkodni kell az aktuális időjárási körülményekhez.
ALBAGIPS termékeink egész évben ideális alternatívát biztosítanak az építőipar számára a hideg idő beálltával, a téli hónapokban is. Egy építkezés során a téliesítés nagymértékű pluszköltségekkel járhat a beruházó részéről, figyelembe véve azt a körülményt, hogy az idei évben kb. 70%-kal emelkedett a földgáz világpiaci ára.
ALBAFAL, TECNOBOARD, LATERBLOC gipsz falazó elemekkel kivitelezett építkezés jelentősen kisebb energiával megvalósítható egy vakolt falazattal szemben. Termékeinket nem kell vakolni, ezáltal minimális a pluszban bevitt vízmennyiség az épületbe, sőt a már felhasznált más egyéb anyagok nedvességleadását is pozitívan befolyásolja, ezzel is felgyorsítja a projekt haladását. Produktumaink számos kiemelkedő épületfizikai jellemzővel rendelkeznek: A1 tűzállóság, magas szintű hanggátlás és ütésállóság. Előnyei közé tartozik, hogy emberi erőforrás igénye is alacsonyabb a hagyományos technológiákkal szemben (egységnyi gárdával 1/3 idő alatt lehet kivitelezni az ALBAGIPS termékeivel készült válaszfal rendszereket, térelválasztókat és álmennyezeteket). Emellett fontos szempont, hogy száraz technológiáink már a szerkezetépítés fázisában beépíthetőek, szemben a gipszkartonnal.
Csaphornyos illesztékű kialakításuknak köszönhetően a térelválasztók, álmennyezetek, tűzgátló és hangszigetelő falak összeállításánál minimális ragasztóanyagfelhasználás szükséges, mely által termékeink képesek felvenni a tempót az építőipar pörgésével. Külön Albagips termékeinkhez kifejlesztett Alba PT3 Coll ragasztógipszünk gyors száradást biztosít építéskor +2°C-ig, hézagoláskor +5°C-ig.
Páradiffúziós képességének köszönhetően a hideg és a magas páratartalmú időjárási körülmények sem tesznek kárt szerkezetében, így nem kell tartanunk a termék sérülésétől a szállítási-, a tárolási- és az építkezési folyamatok alatt.
All in all, ALBAGIPS száraz technológiáink költséghatékonyságuk mellet csupa pozitív tulajdonsággal rendelkeznek a meleg- és a hideg hónapok alatt egyaránt, melyek nagyban hozzájárulnak az építkezés gyors haladásához.Termékeinkben a jövő, válassza Ön is ALBAGIPS falazóelemeinket!
További információkért, kérdés esetén keressen minket bizalommal:
web: www.albagips.com
e-mail: info@albagips.hu
telefon: +36 22/312 200
EnglishGermanHungarianSlovak