Site Overlay

Malom liget

Három társasházból álló Malom liget beruházásunk már befejeződött, átadásra került.
A Zöldövezet, valamint a belváros közelsége ideális otthon helyszínéül szolgál. Az épület modern kialakítású, korszerű anyagokkal kerül kialakításra, különös hangsúlyt fektetve a környezet tudatos építési rendszerek használatára. Albafal válaszfalak és Tecnoboard lakáselválasztó falak kerültek beépítésre.
Az épület falazott külső határoló falai a dryvit rendszerű szigeteléssel, valamint 3 rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárókkal együtt biztosítják a kiváló hőszigetelést. Az épületen belül korszerű anyaghasználat mellett, alacsony energia igényű kombinált fűtési rendszer kerül kialakításra, mely biztosítja a hatékony és költség takarékos fűtés és meleg víz ellátást.
Az épület közelében találhatóak iskola, óvoda, orvosi rendelő, tömegközlekedés, kb.; 800 m a belváros, mely gyalogosan is 5 perc sétával megközelíthető.

1603_view02_20160816
3D hátsó udvari látványterv1
3D udvari homlokzat
1603_view02_20160816 3D hátsó udvari látványterv1 3D udvari homlokzat

A harmadik ütemben épült társasházban kiadó két földszinti lakás! Éljen zavartalanul a tiszta zöldövezetben, sétáljon a belvárosban, sportoljon a Bregyóban! A lakások közelében iskola, óvoda, orvosi rendelő, tömegközlekedés, sportolási lehetőség, belváros. Június 1-el költözhetőek! Részletekért keressen minket az alábbi telefonszámon: 0630/900 7972