Site Overlay

Rólunk

Cégünk az AlbaGips Exim Kft. 2004-ben kezdett el foglalkozni modern, nyugat-európában elterjedt, de hazánkban még alternatív technológiának minősülő gipsz alapú termékek forgalmazásával a szárazépítészet jegyében.
Termékeink közül a AlbaFal válaszfalazó gipsztégla, mint márkanév már évtizedek óta jelen van a magyar építőipari piacon. Az AlbaRégia építőipari vállalat a 70-es évektől építette be százezer négyzetméteres mennyiségekben épületeibe a gipsz válaszfalazó elemeket, kihasználva a termékben rejlő legfőbb előnyöket,mint nagyon gyors építési technológia, kevés élőmunkaigény, szárazépítészet.
A márkanevet tovább vittük, de ma már teljesen megújult technikai köntösben értékesítjük a gipsztéglát a magyar piacon. Az AlbaFal nagy tisztaságú ásványgipszből készült üreges téglák az Európai Unió területén készülnek a legmodernebb számítógép vezérelt automata gépsorokon.
 Az itt készült termékek évtizedek óta vannak jelen a Francia, Német, Olasz, Szlovén, Benelux államok építőipari piacain, mint egyike a piacvezető válaszfalazó termékeknek. A hazánkban újonnan bevezetett teljeskörű alkalmazástechnikai leírások, valamint a kivitelezést támogató kollégák a projektek teljes időtartalma alatt, biztosítják a reklamáció mentes, magas kiszolgálási szintű együttműködést partnereinkkel 2004 óta folyamatosan.
Termékeink mindegyike az AlbaFal válaszfalazó gipsztégla, vagy a Tecnoboard szerelt beltéri falrendszer, vagy a Skypanel álmennyezeti rendszer kimagasló műszaki tartalommal rendelkeznek mind a tűzgátlás, mind a hanggátlás területein. Termékeink legfőbb versenyelőnyei a gyors, hatékony kivitelezés, kevés élőmunkaigény, száraztechnológia, és a kedvező ár.
Kérdéseivel kapcsolatosan keresse munkatársainkat bizalommal.