Site Overlay

Beruházások

Társaságunk több, mint 15 éve az építőipar meghatározó részeként dolgozik, ezekben az években, számos ikonikus projektben vettünk részt építőanyag beszállítóként. Az elmúlt időszakban számos kiváló beszállítói szakmai kapcsolatra tettünk szert, sok projektben segítve egymást. Ezeket a kapcsolatokat kiválóan tudjuk kamatoztatni az önerős beruházásainkon. 2015-től döntöttünk úgy, saját beruházásban építünk társasházakat is, melyekre nagyon büszkék vagyunk, hiszen hitelek nélkül saját erőből finanszíroztuk, és mindig igyekeztünk a lehető legjobb minőségű anyagokat és megoldásokat alkalmazni az építkezések folyamán.

A 3 ütemből álló Malom liget társasházak ennek első eredményei, amelyek már átadásra kerültek. A projekt során egy leromlott állapotú utca  szövetrészletet sikerült jelentősen javítva a környezet minőséget a Malom utca ezen szakaszán, hiszen a lepusztult, romos épületek helyett, modern, tetszetős épületeket sikerült kivitelezni. A projekt utolsó ütemében a kor energetikai elvárásainak megfelelően az eredeti tervektől eltérően, egy jóval magasabb igényt kielégítő hőszivattyús fűtés-hűtési megoldást alkalmaztunk, a piacon megtalálható egyik legjobb minőségű gyártó termékeit használva, így az épület energetikai besorolása az A+ kategóriát is teljesíti.

A Jelenleg futó Harmónia liget társasházat egy, a modernkori kihívásoknak energetikai szempontból nem csak megfelelő, hanem azt túl is teljesítő épülete méltán emeli tovább a Társaságunk által elvárt kivitelezési minőséget, mely szintén hőszivattyús megoldású, napelemekkel ellátott társasház lesz, így biztosítva a vásárlók beruházásának értéktartását, valamint az alacsony rezsi költségeket.

Ebben az épületben még egy, igazán  kiváló otthon vár gazdára! Nézze meg!