Site Overlay

Lélegezzen fel otthonában

ALBAGIPS A+ minősített termékekkel a légúti megbetegedésekkel szemben
A mai világban az egészség mindennél többet ér. Kiváltképp az elmúlt években, amikor is sajnálatos módon egyre nagyobb figyelmet kaptak a légúti megbetegedések. Immáron harmadik éve aktív részét képezik mindennapi életünknek a vírusok, a covid és az ezek megelőzésére fordított óvintézkedések, melyekhez az első lépés lehet az egészséges otthon kialakítása.

Az ALBAGIPS gipsztégla válaszfalak használatával épült falak egészséges beltéri levegő kibocsátását biztosítják a lakók számára. Toszkán termékeink francia A+ minősítéssel rendelkeznek, melyet csak a legmagasabb minőségi osztályba sorolt termékek kapnak meg. Minősítésünk azt igazolja, hogy a forrásnál nagyon alacsony a károsanyag-kibocsátás. Egy nyirkos, egészségtelen otthon fokozza a légúti megbetegedések kockázatát, az asztmáét például megkétszerezi. Az európai háztartások 1/3-át érinti az asztma vagy allergia, ALBAGIPS falazóelemeinkkel tehet egészsége megőrzése érdekében.

Természetes ásványgipszből készült termékeink rendkívül magas páraszabályozó képességgel rendelkeznek, pozitív élettani hatást eredményezve: a lakásban felhalmozódott felesleges nedvességet felveszi, majd azt melegebb időben leadja, ezzel egy folyamatos, kiegyenlített kellemes belső klímát létrehozva otthonában.Rengeteg háztartásban bent teregetik ki a frissen mosott, vizes ruhákat, ezzel nagy mértékű plusz páratartalmat létrehozva a lakásban. A lakás nedves pontjai a penészgombák melegágya, mely allergiás reakciót válthat ki a szervezetből. Örökös vita lehet a beruházók és a bérlők között a lakás egészséges szellőztetésének kérdése.
ALBAGIPS falazattal ez nem okozhat problémát, hiszen termékeink a lehető legtermészetesebb módon tartják szinten a megfelelő páratartalmat otthonában, szemben a hagyományos vakolt falazatokkal szemben. Válaszfalazási száraztechnológiánk mellett nem kell felesleges párátlanító készülékekre költenie pénzét. Ásványalapú termékeink páradiffúziós adottsága révén javítják a lakók életkörnyezetét.
Költséghatékonysága, gyorsasága és számos előnye mellett termékünk lehet az első lépés a fenntarthatóbb, egészségesebb jövő felé vezető úton, mely otthonában kezdődik. Válassza Ön is családjának a legjobbat, építkezzen ALBAGIPS termékekkel!

 

További információkért, kérdés esetén keressen minket bizalommal:
• web: www.albagips.com
• e-mail: info@albagips.hu
• telefon: +36 22/312 200