Site Overlay

Költséghatékony építkezés

Az AlbaGips Exim Kft termékei 100%-ban természetes úton keletkezett, bányából kitermelt gipszből készülnek, így nem tartalmaznak illékony szerves vegyületeket. Kimondottan környezetbarát nyersanyag. A termékek nagy tisztaságú ásványgipszből készülnek az Európai Unió területén, a legmodernebb számítógép vezérelt automata gépsorokon.  Versenytársai közül kiemelkedő műszaki tartalmuknak köszönhetően, mind a tűzgátlás, mind a hanggátlás területén kiválóan teljesítenek.  A termékek legfőbb előnye a gyors, hatékony kivitelezés, kevés munkaerőigény, száraztechnológia.

 

idő megtakarítás
FALAZÁS GYORSAN, HATÉKONYAN!

Akár kivitelezőként, akár építtetőként fontos a gyors, költséghatékony építkezés. Az Albagips termékekkel mindezek elérhetőek. A válaszfalazás építésének normaideje jelentősebb kevesebb versenytársainál, és mivel nem szükséges vakolni, így plusz időt és költséget tud spórolni! Teleszkópos segédtámaszunk segítségével még hatékonyabb a munkavégzés = nincs holtidő, nincs vízmérték, egy munkafázisban teljes magasságig építhető a falazat. Vásárolható, de bérelhető is a segédtámasz. Nézze meg használatáról szóló videónkat! ITT


KEVESEBB MUNKAERŐ IGÉNY

Napjainkban nagy gondot okoz a munkaerőhiány, főleg az építőiparban. Termékeinkkel történő falazásnál ez nem okoz gondot! Harmadannyi emberrel ugyanakkora teljesítményt, vagy ugyanannyi emberrel háromszoros teljesítmény érhető el.
Minden projektünket figyelemmel követünk a beszállítástól betanításon át az átadásig, ezzel biztosítva a falazatok rendeltetésszerű beépítését.

kevés munkaerő

alapterület növekmény
NÖVELJE HASZNOS ALAPTERÜLETÉT, EZZEL PROJEKTJE JÖVEDELMEZŐSÉGÉT – SZÁMOLJUNK EGYÜTT!

Nézzünk egy példát.  Adott egy projekt, melyben a hangátló falszerkezetek mennyisége 2000 m2, mely tervezetten 25 cm vastag falazott hanggátló szerkezetből készül (1.) 2000 m2-es falmennyiség és 2,75 m belmagasság (2.) esetén. Ez 727 m falhosszt jelent (3.). A két hanggátló fal vastagsága közötti különbség 8,5 cm (4.), amennyiben az általunk javasolt Tecnoboard 165 rendszert alkalmazza, így nyer  62 m2 (5.) értékesíthető területet. Ez a 62 m2 területet átlagosan 700.000 Ft/m2 eladási árral (6.) felszorozva az értékesítés során 43.400.000 Ft (7.) extra bevétellel gyarapodhat.