Site Overlay

Elérhető építőanyag

Építkezne, de nincs mivel? Gyorsan téglára vagy gipszkartonra lenne szüksége? Gondot okoz az építkezés folyamatos építőanyag ellátása?

gyors szállítás

Válassza az ALBAGIPS termékeket, melyeket 7 napon belül a projekt helyszínére szállítunk Önnek! Mi garantáljuk a folyamatos ellátást, az ALBAGIPS-nél nincsenek szállítási problémák!

Az energiaárak növekedése és a szállítmányozók túlterheltsége az építőipar számos szegmensében, kiváltképp a falazott válaszfalaknál jelentős drágulást okozott és ennek következtében szállítás-kapacitási problémák jelentkeztek az elmúlt időszakban. Az ALBAGIPS termékei előállításához fajlagosan sokkal kevesebb energiát használ fel, mint versenytársai, ezért a szállítást és alapanyag-szükségletének biztosítását rövid határidővel, pontosan tudjuk vállalni! Nem elég, hogy gyorsan megkapja, de még gördülékeny is a munka termékeinkkel!
ALBAFAL, TECNOBOARD, LATERBLOCK vagy SKY PANEL rendszereink használatával gyorsabban, vakolásmentesen, az építkezés korai fázisában tud építkezni. Mivel termékeink nem igényelnek vakolatot, szemben a hagyományos falazott válaszfalakkal és pórusbeton termékekkel, a vakolóanyagok beszerzésével kapcsolatos bonyodalmaktól is megkímélheti magát!

 

Az ALBAGIPS modern, költséghatékony falazási technológiát kínál tervezők, beruházók, kivitelezők és magánszemélyek részére egyaránt.
Emellett termékeink rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkeznek: A1 osztályú tűzállóság, csaphornyos kialakítás, kiváló hangszigetelő tulajdonság, jelentős szilárdság és ütésállóság, tökéletesen sík, sima felület, mely nem igényel vakolást és glettelés után egyből festhető. Termékeink elérhetőek teljes keresztmetszetében vízálló (impregnált) változatban is.
ALBAGIPS gipsztégla száraztechnológiánk természetes ásványi alapanyagából eredően egészséges beltéri levegőt biztosítanak a lakók számára. Nem csupán környezetbarát, de magas páradiffúziós képességének köszönhetően ideális beltéri klímát alakít ki és antibakteriális védelmet biztosít otthonában.
Cégünket nem érinti az építőipari piac bizonytalansága, indokolatlan költségnövekedés nélkül, folyamatosan tudjuk biztosítani termékeinket meglévő és leendő partnereink számára egyaránt!
Építsen hatékonyan ALBAGIPS termékekkel, növelje profitját!

További információért, kérdés esetén keressen minket bizalommal! Személyre szabott árajánlattal, felesleges adminisztratív költségek és tovább irányítás nélkül várjuk Önt elérhetőségeinken:

info@albagips.hu
+36 22/312 200

profit növelés