Site Overlay

Cél a hatékonyság! – Mások már Minket választottak!

A hatékonyságot növelték, költségeket csökkentették az Albagips termékekkel!

2020-as év az építőiparban a határidők éve volt. Sok projektnek kellett elkészülnie ebben az évben. Sok partnerünk ezért választott minket, velünk sikerült!

Számos projekt választotta az Albagips Exim Kft termékeit, ehhez kapcsolódva egyre több tervező, beruházó és kivitelező dönt a vakolásmentes, környezettudatos, gyors szárazépítési technológiánk mellett.

A járvány miatt jelentős munkaerő kapacitás hiány alakult ki, mely technológiánknak köszönhetően nem okozott gondot a projekteken, mivel termékeink beépítéséhez kevés munkaerő szükséges, amit a társasházak építésénél használtak ki legtöbb alkalommal.  Strangfalnak, válaszfalnak alkalmazták Albafal válaszfal téglánkat. Lakáselválasztásnál szerelt Tecnoboard hanggátló rendszerünket, mely 165 mm-es szerkezettel biztosít 66 dB hanggátlást, valamint jelentős hasznos alapterület nyereséget biztosít a beruházók részére.

Emellett sok középület építésben is részt vettünk, ahol legfőbb előnye a közkedvelt Albafal termékünknek a vakolásmentes technológia, valamint A1 EI 180 perces tűzállóság tulajdonságai miatt a gyors építhetősége (0,4 óra /m2-es normaidő).

Az Albafalra vagy Tecnoboard szerelt rendszerünkre esett sok partnerünk választása ebben az évben, mellyel biztosítani tudták a határidőn és költségkereten belüli kivitelezést. Ezek a döntések főleg a költséghatékonyság és a kiemelkedő műszaki tulajdonságok miatt születtek meg.

Külön örömmel tölt el, hogy a 2020-as évben különböző díjakat nyert építési projektek között megtalálhatóak termékeink.  Az „év lakóprojektje 100 lakás felett”, az „év lakóprojektje 100 lakás alatt”, illetve az „év hotelprojektje” is alkalmazta termékeinket, élve a termékeink adta előnyökkel!

Bizakodóan léptünk a 2021-es évbe, bízva abban, hogy még több tervező, kivitelező felismeri környezetbarát termékeink előnyeit és előszeretettel alkalmazza azt a jövőben.