Site Overlay

Költséghatékony építkezés

Az AlbaGips Exim Kft termékei 100%-ban természetes úton keletkezett, bányából kitermelt gipszből készülnek, így nem tartalmaznak illékony szerves vegyületeket. Kimondottan környezetbarát nyersanyag. A termékek nagy tisztaságú ásványgipszből készülnek az Európai Unió területén, a legmodernebb számítógép vezérelt automata gépsorokon.  Versenytársai közül kiemelkedő műszaki tartalmuknak köszönhetően, mind a tűzgátlás, mind a hanggátlás területén kiválóan teljesítenek.  A termékek legfőbb előnye a gyors, hatékony kivitelezés, kevés munkaerőigény, száraztechnológia.

 

idő megtakarítás
FALAZÁS GYORSAN, HATÉKONYAN!

Akár kivitelezőként, akár építtetőként fontos a gyors, költséghatékony építkezés. Az Albagips termékekkel mindezek elérhetőek. A válaszfalazás építésének normaideje jelentősebb kevesebb versenytársainál, és mivel nem szükséges vakolni, így plusz időt és költséget tud spórolni! Teleszkópos segédtámaszunk segítségével még hatékonyabb a munkavégzés = nincs holtidő, nincs vízmérték, egy munkafázisban teljes magasságig építhető a falazat. Vásárolható, de bérelhető is a segédtámasz. Nézze meg használatáról szóló videónkat! ITT


KEVESEBB MUNKAERŐ IGÉNY

Napjainkban nagy gondot okoz a munkaerőhiány, főleg az építőiparban. Termékeinkkel történő falazásnál ez nem okoz gondot! Harmadannyi emberrel ugyanakkora teljesítményt, vagy ugyanannyi emberrel háromszoros teljesítmény érhető el.
Minden projektünket figyelemmel követünk a beszállítástól betanításon át az átadásig, ezzel biztosítva a falazatok rendeltetésszerű beépítését.

kevés munkaerő

megtakarítás Albafallal
KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG – BESZÉLJENEK A SZÁMOK!

Már ismert, hogy a vakolás díját meg lehet spórolni gipsz építőanyag használatával, de emellett az ajtónyílások kialakításánál az áthidaló költségével sem kell számolni, mert az elemek átboltozódnak. Termékeinkkel több százalék % költségcsökkentés érhető el a hagyományos technológiákhoz képest.

Tovább az Albafal oldalra!


LAKÁSELVÁLASZTÁS

Magas hanggátlási értékkel rendelkeznek termékeink, főleg TECNOBOARD szerelt válaszfalunk, mely kitűnő választás szállodai szobák elválasztó falaihoz, vagy lakáselválasztó falnak. Akár 66 dB hanggátlási értéket is elérhet projektjein rendszereink használatával. Az Albagips termékei MABISZ minősítéssel is rendelkeznek, így megnyugtató a betörések ellen.

Tovább a Tecnoboard oldalra!

megtakarítás Tecnoboarddal

alapterület növekmény
NÖVELJE HASZNOS ALAPTERÜLETÉT, EZZEL PROJEKTJE JÖVEDELMEZŐSÉGÉT – SZÁMOLJUNK EGYÜTT!

Nézzünk egy példát.  Adott egy projekt, melyben a hangátló falszerkezetek mennyisége 2000 m2, mely tervezetten 25 cm vastag falazott hanggátló szerkezetből készül (1.) 2000 m2-es falmennyiség és 2,75 m belmagasság (2.) esetén. Ez 727 m falhosszt jelent (3.). A két hanggátló fal vastagsága közötti különbség 8,5 cm (4.), amennyiben az általunk javasolt Tecnoboard 165 rendszert alkalmazza, így nyer  62 m2 (5.) értékesíthető területet. Ez a 62 m2 területet átlagosan 700.000 Ft/m2 eladási árral (6.) felszorozva az értékesítés során 43.400.000 Ft (7.) extra bevétellel gyarapodhat.


EnglishGermanHungarianSlovak