Site Overlay

Gyorsabb, hatékonyabb kivitelezés nagyobb haszonnal

Az AlbaGips Exim Kft termékei 100%-ban természetes úton keletkezett, bányából kitermelt gipszből készülnek, így nem tartalmaznak illékony szerves vegyületeket. Kimondottan környezetbarát nyersanyag. A termékek nagy tisztaságú ásványgipszből készülnek az Európai Unió területén, a legmodernebb számítógép vezérelt automata gépsorokon.  Versenytársai közül kiemelkedő műszaki tartalmuknak köszönhetően, mind a tűzgátlás, mind a hanggátlás területén kiválóan teljesítenek.  A termékek legfőbb előnye a gyors, hatékony kivitelezés, kevés munkaerőigény, száraztechnológia.

Munkaerőigény
Napjainkban nagy gondot okoz a munkaerőhiány, főleg az építőiparban. Termékeinkkel történő falazásnál ez nem okoz gondot! Harmadannyi emberrel ugyanakkora teljesítményt, vagy ugyanannyi emberrel háromszoros teljesítmény érhető el. Minden projektünket figyelemmel követünk a beszállítástól betanításon át az átadásig, ezzel biztosítva a falazatok rendeltetésszerű beépítését.

Gyors kivitelezés
Akár kivitelezőként, akár építtetőként fontos a gyors, költséghatékony építkezés. Az Albagips termékekkel mindezek elérhetőek. A válaszfalazás építésének normaideje jelentősebb kevesebb versenytársainál, és mivel nem szükséges vakolni, így plusz időt és költséget tud spórolni!

Költséghatékonyság
Már ismert, hogy a vakolás díját meg lehet spórolni gipsz építőanyag használatával, de emellett az ajtónyílások kialakításánál az áthidaló költségével sem kell számolni, mert az elemek átboltozódnak. Termékeinkkel közel 20 % költségcsökkentés érhető el a hagyományos technológiákhoz képest.

Tűzgátlás
Termékeink A1-es éghetőségi osztályba tartoznak. ALBAFAL rendszerünk tűzállósága 120-180 perc 10 cm-ben,  TECNOBOARD rendszerünk akár 6-14 m magasságig beton koszorú alkalmazása nélkül beépíthetőek, így jelentős költségmegtakarítás érhető el.

Hanggátlás
Magas hanggátlási értékkel rendelkeznek termékeink, főleg TECNOBOARD szerelt válaszfalunk, mely kitűnő választás szállodai szobák elválasztó falaihoz, vagy lakáselválasztó falnak. Akár 66 dB hanggátlási értéket is elérhet projektjein rendszereink használatával. Az Albagips termékei MABISZ minősítéssel is rendelkeznek, így megnyugtató a betörések ellen.

Penészmentes otthon
AlbaGips válaszfalak használatával biztosítani tudja, hogy ne legyen otthonában penészesedés, ennek köszönhetően a megfelelő páratartalom miatt, alacsonyabb hőmérsékleten is komfortosabban érezheti magát, ideális hőérzetet biztosít ez a rendszer, mert az ásványi gipsz természetesen szabályozza a páratartalmat. Akkor is, amikor nincs módjában rendszeresen szellőztetni.

Rögzítéstechnika
Az Albagips termékek kiválóan alkalmasak könnyű, közepes és nehéz konzolterhek hordására , hasonlóan a hagyományos vakolt tégla válaszfalakhoz.