Site Overlay

Válaszfalra ALBAFAL a válasz

Székesfehérvári szerkezetkész ház építése gyorsan, vakolásmentesen ALBAFAL válaszfallal
Hazánkban egyre inkább elterjednek a szerkezetkész típusházak. Székesfehérváron újabb családi ház gyors és praktikus kivitelezése kapcsán választották az ALBAFALat, mint innovatív technológiai megoldást.
Az Albagips Exim Kft. ALBAFAL válaszfal rendszere biztosítja a sík vakolásmentes felületet előregyártott szerkezetkész házakhoz a gyorsabb és egyszerűbb kivitelezés jegyében. Az ALBAGIPS gipsztégla válaszfal rendszere milliméter pontos, precíz kiegészítő eleme lehet előregyártott elemekből épült házak kivitelezésének. 1 m2 falfelület felépítéséhez csupán 3 db tégla szükséges és már a szerkezetépítés korai szakaszában beépíthető, így roppant haladós a munka, miközben alacsony az emberi erőforrás igénye.
Az ALBAFAL egy modern, költséghatékony falazási módszert kínál amellett, hogy a hagyományos módon rakott falak megbízhatóságát és tömörségét is garantálja. Az ALBAFAL olyan belső terekben használatos négy oldalán csaphornyos illesztékkel ellátott gipsz falazó elem, mely ideális választás önhordó térelhatároló-, tűz- és előtétfalak építéséhez magas hanggátlást és kiváló tűzállóságot biztosítva kétoldali tűzkitéttel szemben is.
Az elemek felülete tökéletesen sík, mivel vakolni, hálózni nem kell, így megspórolhat egy munkafázist – időt és pénzt takaríthat meg! A rendszer felépítéséből adódóan száraz technológiának minősül, kivitelezése rendkívül gyors és egyszerű. A kész fal súlya töredéke a hagyományos falazatokénak. A nyíláskialakítás áthidaló nélkül, saját anyaggal megoldott. Megfelelő rögzítőelem alkalmazásával a szerkezet nagy súlyokkal terhelhető.
albafal

Az Albafallal:

  • GYORSAN ÉPÜL A HÁZ
  • NINCS VAKOLAT
  • NINCS VÍZ
  • NINCS NAGY TÉLIESÍTÉSI KÖLTSÉG
  • TÖKÉLETESEN SÍK FELÜLETET KAP
A vakolásmentes válaszfallal gyorsíthatja és egyszerűbbé teheti háza épülését!
Válassza Ön is megbízható, innovatív megoldásainkat! Személyre szabott árajánlattal, felesleges adminisztratív költségek és tovább irányítás nélkül várjuk Önt elérhetőségeinken:
Albagips Exim Kft.
Web: www.albagips.com
Email: info@albagips.hu
Telefon: +36 22/312 200