Site Overlay

Székesfehérvár ingatlanfejlesztése ALBAGIPS termékekkel

ALBAGIPS felhasználásával teremtünk otthont – Válassza Ön is családja számára a legjobbat!
Cégünk 2004 óta biztosít magas kiszolgálási szintű együttműködést partnereinkkel folyamatosan. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a magyar építőiparral és a magyar lakossággal egyaránt megismertessük kiemelkedő minőségű termékeinket, ezzel is közelebb kerülve egy lépéssel a fentarthatóbb, modernebb és egészségesebb jövő felé, mely otthonában kezdődik.
Minőséget, értéket, biztonságot teremtünk családja számára!
Székesfehérvári telephellyel rendelkezünk, itt folytatjuk napi szinten munkánkat és élünk életvitelszerűen. Kifejezetten fontos számunkra városunk fejlődése.
Nagy örömmel végzünk minden székesfehérvári és vonzáskörzetében történő ingatlan kivitelezését, felújítását, melyekhez termékünket választják és nyomon tudjuk követni a (elsősorban a válaszfalazási és térelválasztási) folyamatokat. Közvetlenül ALBAGIPS rendszereink beépítése után – hála a tökéletesen sík és sima felületüknek – már egy kulcsrakész lakásba léphet a boldog tulajdonos, melyet már csak be kell rendeznie saját stílusa szerint és megtölteni családi emlékekkel!
Jelenleg szoros együttműködésben dolgozunk a TOP Market & Building Kft.-vel, a Mikszáth utcában építünk társasházat, mely termékeink felhasználásával kerül kialakításra. ALBAFAL és TECNOBOARD válaszfal és térelválasztó rendszereinkkel teremtünk otthont Ön és családja számára! ALBAGIPS termékek lehetővé teszik otthona belső válaszfalazását és térelválasztását, a manapság nehezen elérhető tégla helyett. Mi akár 7 napon belül a projekt helyszínére szállítunk Önnek és a vakolóanyag beszerzésével kapcsolatos bonyodalmaktól is megkímélheti magát.
Hogy miért válasszon minket? Az ALBAGIPS előnyei:

páramentes -> megoldja otthona páratartalmának szabályozását
tiszta és egészséges levegő -> vegyi adalékanyagoktól mentes
környezetbarát -> 100% természetes ásványi gipszből készül
fenntartható -> újrahasznosítható 100%-ban
költséghatékony -> nem igényel vakolást, jelentős megtakarítás érhető el felhasználásával
gyors -> kevés munkaerőt igényel a hagyományos, vakolt falazott (pl. pórusbeton) technikákhoz képest, kb. harmada az emberi erőforrás szükséglete
esztétikus -> tökéletesen sima, sík felület, mely szinte azonnal festhető
antibakteriális -> az ásványi gipsz felületek természetesen harcolnak a baktériumok ellen
helytakarékos -> az elérhető legnagyobb alapterület alakítható ki felhasználásával

Számos előnye mellett szárazépítészeti építőanyagaink és építési rendszereink lehetnek a tökéletes és a folyamatosan elérhető lehetőség otthona megteremtésére, felújítására. Válassza Ön is családjának a legjobbat, építkezzen ALBAGIPS termékekkel!
További információkért, kérdés esetén keressen minket bizalommal:
• web: www.albagips.com
• e-mail: info@albagips.hu
• telefon: +36 22/312 200