Site Overlay

Laterbloc, a jövő téglája!

Az Albagips Exim Kft. új terméke ötvözi a kerámia válaszfalrendszer tradicionális megbízhatóságát, a szárazépítészet gyors építési technológiájával. Az építőipar téglához fűződő bizalma, a kerámia rendszerek masszívsága, megbízhatósága és a szakma termelékenységet növelő technológiák iránti igénye alapján jött létre az új generációs kerámia válaszfal rendszer gipsz vakolattal, a LATERBLOC, ami Nyugat-Európában már több mint 20 éve bizonyítja hatékonyságát.
Négy féle keresztmetszetben került kialakításra, melyek kiváló tűzállóságú, hanggátlású és egyéb kimagasló épületfizikai jellemzőkkel rendelkeznek, köszönhetően a kerámia és gipsz jó kombinációjának.
A legmodernebb falazási rendszerek gyorsaságát garantálja (nútféderes kialakításának köszönhetően) a hagyományos téglafal masszívságával együtt. Alkalmazható belső válaszfalnak, strangfalnak illetve előtétfalnak.


A kerámia tégla teljes felületén lévő gipszborítás a hangszigetelés, vízfelvevőképesség és tűzállóság előnyei mellett a fal gyors és egyszerű felhúzását teszi lehetővé. A kész fal teljesen sík, nem kell vakolni, bandázsolni, csak egy vékony glettelést igényel. Az építés során nem csak a vakolás díját lehet elhagyni, hanem a nyíláskialakítás plusz költségét is, ugyanis nincs szükség áthidalóra.
Laterbloc A1-es éghetőségi osztályba tartozik. Laterbloc 7L-8L rendszerünk tűzállósága 90 perc 7 és 8 cm-ben, Laterbloc 10L-12L rendszeré 120 perc 10 és 12 cm-ben.
Az egyetlen kerámia falrendszer, mely gyári állapotában már garantálja a kétoldali tűzkitettség elleni hatékony védelmet utólagos vakolás nélkül. A gyártáskor felhordott gipsz vakolatnak köszönhetően mindig ugyanazt a minőséget garantálja, magasabb esztétikai élmény mellett.


A falrendszer használatával a penészesedés és a különböző baktériumok megtelepedése a fal felületén elkerülhető, ezért kifejezetten alkalmas a kórházak, szállodák falazatainak kialakítására.
A termék ETA minősítéssel rendelkezik!

Laterbloc katalógus elérhető itt!

 

EnglishGermanHungarianSlovak