Site Overlay

Lakáskialakítás

Komplett lakás Tecnoboard lakáselválasztóból és Albafal válaszfalakból

A lakások elválasztását a Tecnoboard rendszer biztosítja, mely MABISZ minősítéssel rendelkezik. Ennek a falrendszernek köszönhetően már 165 mm-től kialakíthatóak a lakáselválasztó felületek, mellyel akár 140 mm nettó alapterület növekményt lehet elérni folyóméterenként a lakáselválasztó falsíkjában. Közel 1 m²-el növelhető a nettó értékesítési alapterület lakásonként. Emellett 66 dB hanggátlási érték is elérhető a szerkezet használatával. Az építkezés korai fázisában beépíthető, nem reagál a nedvességre vetemedéssel, mint más szárazépítészeti technológiák. A falazott technikákra jellemző masszívság jellemzi, rögzítési pontonként akár 64 kg húzó irányú terhelhetőség jellemzi.

lakáselválasztás
Alapterület növekmény

A lakásokon belül Albafal rendszerrel vakolásmentesen, gyorsan kialakíthatóak a lakás válaszfalai, a hagyományos vakolt technológiához képest 2-3 hónappal rövidíthető meg az Albagips rendszerek használatával a projekt kivitelezési ideje. Az elemek méretéből adódóan és nútféderes kialakításának köszönhetően gyorsan felépíthető nagy mennyiségű felület (1 m² 0,4 óra alatt). Teleszkópos segédtámasz segítségével még hatékonyabb a munkavégzés = nincs holtidő, nincs vízmérték, egy munkafázisban teljes magasságig építhető a falazat. Emellett kevesebb munkaerővel nagyobb teljesítmény érhető el. Az Albafal masszívsága és falazott szerkezeti kialakítása kiváló alternatívát jelent a hagyományos építőanyagokkal szemben, emellett jelentős, 20% költségmegtakarítást is elérhet. Száraztechnológia, nincs szükség vakolásra, de emellett az ajtónyílások kialakításánál az áthidaló költségével sem kell számolni, mert az elemek átboltozódnak.

segédláb használata

A fenti előnyöket figyelembe véve számos cég választja az Albagips termékeit, mert gyors, költséghatékony, masszív és megbízható a minősége, mely tulajdonságok a versenyképességet növelik a konkurensekkel szemben.

A következő videóban egy komplett lakáskialakítás látható gipsz építőanyagokból, élve a fent felsorolt előnyök kihasználásával.
A videó egy kialakított lakás nyers felületeit mutatja, ezzel is bizonyítva a vakolatmentességet.

 

Tecnoboard lakáselválasztó és Albafal válaszfalakból komplett lakáskialakítás!

EnglishGermanHungarianSlovak